Title Image
hoeveel kan ik lenen bergman hypotheekadvies ridderkerk

Relatiebreuk en de eigen woning

 

Echtscheiding of een relatiebreuk komt helaas vaak voor. Dat is al vervelend genoeg. Heb je dan ook nog een eigen huis, dan moet er veel geregeld worden. Dat geeft onzekerheid en levert vele vragen op zoals:

 

  • Ik wil graag in de woning blijven wonen, maar hoeveel kan ik lenen?
  • Is er overwaarde of restschuld?
  • Hoeveel kan ik lenen als er sprake is van partneralimentatie?

 

Voor het oversluiten van je hypotheek i.v.m. relatiebreuk, kunnen soepelere regels van toepassing zijn. In een persoonlijk gesprek licht ik graag toe, wat voor jou van toepassing is.

Wat kan je van mij verwachten?

 

  • Advies van Erkend Hypothecair Planner
  • Onafhankelijk, ruime keuze aan geldverstrekkers
  • Betrouwbaar en deskundig advies bij jou thuis
  • Duidelijke communicatie
  • Echte persoonlijke aandacht en complete begeleiding
  • Eén vast aanspreekpunt voor al je vragen
hoeveel kan ik lenen ridderkerk

Na een uitgebreide inventarisatie en grondige analyse van jouw wensen en financiële situatie, maak ik een helder financieel plan. Hierin geef ik antwoord op je vraag: hoeveel kan ik lenen en wat worden mijn maandlasten? Met dit plan bied ik je inzicht, zodat je verstandige keuzes kunt maken. Onbezorgd wonen. Nu, maar ook in de toekomst.

Mijn werkwijze

Deze website gebruikt Cookies (link met meer info) om jou de beste gebruikersvriendelijkheid op deze website te geven. Klik op 'Accepteer' om akkoord te gaan.