louise-bergman

Over Louise Bergman

 

Als betrokken hypotheekadviseur haal ik mijn werkplezier uit het persoonlijke contact met mijn klanten. Veel vertrouwelijke zaken worden besproken en dat schept een band! Ik word blij als jij tevreden de sleutel van je nieuwe woning ontvangt of als ik je financiële probleem heb kunnen oplossen.

 

Misschien ben je mij  de afgelopen jaren al eens tegengekomen als hypotheekadviseur of private banker bij o.a. de Rabobank, SNS Bank of Vereniging Eigen Huis in Ridderkerk en omgeving. Ik zou het leuk vinden om je weer van dienst te kunnen zijn. Ik kom langs bij jou thuis of op je werkplek, als dat beter uitkomt.

 

Vanzelfsprekend beschik ik over alle wettelijk vereiste diploma’s. Daarnaast heb ik een opleiding gevolgd als Financieel Planner aan de Hogeschool Brabant. Als Erkend Hypothecair Planner en als Erkend Financieel Adviseur ben ik ingeschreven in de betreffende registers.

Mijn ambitie

 

Kwalitatief uitstekend en eerlijk advies met echte aandacht en persoonlijke service voor jou als klant. Dat is de reden waarom ik mijn onafhankelijk advieskantoor ben gestart. Door mijn jarenlange ervaring als hypotheekadviseur, weet ik als geen ander, hoeveel er op je afkomt bij het kopen van een huis en het regelen van je hypotheek. Met mijn persoonlijke benadering ontzorg ik jou in dit proces en kun je met al je vragen bij mij terecht. In mijn dienstverlening staat helder en begrijpelijk advies centraal. Met als uitgangspunt betaalbare maandlasten, nu maar zeker ook in de toekomst.

 

Iedereen kan bij mij terecht voor goed advies. En in het bijzonder 55-plussers, omdat ik mij heb gespecialiseerd in de problematiek rondom senioren en hypotheek.  Nadat de hypotheek is afgesloten, hoor ik het graag van je als er iets in jouw situatie verandert, zodat we jouw financiële plan up-to-date kunnen houden.

Louise Bergman

Deze website gebruikt Cookies (link met meer info) om jou de beste gebruikersvriendelijkheid op deze website te geven. Klik op 'Accepteer' om akkoord te gaan.